Inzicht in uw huidconditie en huidproblemen met de Huidscan


Bij Sandra Cosmetics kunt u een huidscan laten maken met het revolutionaire Observ520 huidanalyse apparaat om diep in uw huid te kijken en uw huidconditie en eventuele huidproblemen in kaart te brengen. Veel huidproblemen beginnen namelijk in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Tijdens de Huidscan met de Observ520 worden deze huidproblemen en de huidconditie haarscherp in beeld gebracht zonder de huid binnen te dringen of te beschadigen.

De Huidscan met de Observ520 werkt heel eenvoudig: u neemt plaats voor het huidanalyse apparaat en via 6 speciaal ontwikkelde lichtmodules worden uw huidconditie en eventuele huidproblemen in kaart gebracht via een geavanceerd computersysteem. Op basis van deze Huidscan beelden kan ik u nog beter adviseren over het juiste gebruik van huidverzorgings- en huidverbeteringsproducten en met u een behandelplan opstellen.

Door na enkele maanden de Huidscan te herhalen kunt u zelf zien wat voor voortgang u geboekt heeft. De beelden die tijdens de Huidscan met de Observ520 worden gemaakt kan ik met u delen via de e-mail.

Met de Huidscan worden de volgende kenmerken zichtbaar gemaakt:
• Pigmentatie stoornissen (zoals hyperpigmentatie)
• Huidschade door zonlicht
• Gedehydrateerde huid/ milia (gerstekorrels)
• Overmatige talgklierproductie/ vet huidtype
• Verstopte poriën
• Lage talgklierproductie/ droog huidtype
• Verhoornde huid
• Huidveroudering (zoals rimpels, huidverslapping en ouderdomspigmentatie)
• Gevoelige dunne kwetsbare huid
• Huidoppervlaktetextuur
• Vasculaire gebieden (roodheid) Couperose en Rosacea
• Verminderde bloedcirculatie
• Huidirritatie
• Toekomstbeeld van uw huid


Wilt u ook weten hoe de conditie van uw huid ervoor staat? En wilt u weten hoe u uw huid kunt laten stralen? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Huidverbeterende behandelingen


De huid is ons grootste orgaan en veel meer dan enkel een mooi omhulsel van het lichaam. De huid vormt onze begrenzing met de buitenwereld en beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De conditie van de huid levert veelal belangrijke informatie op over het functioneren van het lichaam als geheel.

Huidproblemen staan onder invloed van zowel interne als externe factoren. Denk bijvoorbeeld aan slechte voeding (intern) en veelvuldige blootstelling aan de zon (extern). Door deze schadelijke invloeden zal de huid in de loop der jaren beschadigen wat leidt tot een droge, slappe en gerimpelde huid met pigmentvlekken. Ook kan een scala aan specifieke huidproblemen optreden, zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

Bij Sandra Cosmetics wordt gewerkt met de producten van Nimue. De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Met behulp van de Nimue producten is Sandra Cosmetics in staat om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

Nimue peelings


Nimue 35% Glycolic Treatment

Een actieve reinigingsbehandeling, bedoeld voor een door externe factoren beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van de huid.


Nimue 7.5% TCA Treatment

Intensieve behandeling, bedoeld voor een door de omgeving beschadigde, problematische of hypergepigmenteerde huid. Het Bio-Active Complex in combinatie met 7,5% TCA, wordt aangebracht op de huid voor een diepere reiniging, resulterend in een stralende, gelijkmatige textuur en vermindering van pigmentatie.


Skin Resurfacing Complex: Hyperpigmented Skin

Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om hyperpigmentatie en zonbeschadiging te behandelen. De huidverjongende peeling op basis van lipase en protease werken in synergie met actieve werkstoffen om de huid te verhelderen. De cocktail op basis van melkzuur, pyruvic acid en amandelzuur zorgen voor een verjongende werking en vernietigen pigmentophopingen. Deze gecontroleerde peeling behandelt alle pigmentproblemen zonder de huid overmatig te belasten. Het resultaat is een gladdere en fijnere huid met een egale huidskleur.


Skin Resurfacing Complex: Problematic Skin

Een professionele behandeling op basis van polymeren die speciaal ontwikkeld zijn om de problematische, vette en acne huid te behandelen. De zuiverende peeling is op basis van vijf ingrediënten die allemaal op elkaar in spelen en acne vanuit alle fronten behandelen. Het complex op basis van zuren bevat onder andere salicylzuur en pyruvic acid. Het resultaat is een zuivere huid met minder littekens en zonder roodheid.


Skin Resurfacing Complex: Environmentally Damaged Skin

Een snelle en effectieve anti-ageing resurfacing die de huid peelt en herstructureert zonder irritatie en bijverschijnselen. Wetenschappelijk onderbouwd. Met natuurlijk verkregen zuren. Voor zichtbare resultaten met minimale discomfort.


pHFormula Skin resurfacing

Wat is skin resurfacing?

Skin resurfacing is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt. Dit herstructuren gebeurd met behulp van de verschillende resurfacing peelings van pHformula. De skin resurfacing behandlingen werken diep door in het weefsel zorgen ervoor dat werkstoffen tot diep in de huid worden getransporteerd en door werken tot lang na de behandeling.pHformula skin resurfacing behandelingen

pHformula kent verschillende behandelprogramma’s met bijbehorende peelings en behandelingen welke voor uw huid wordt afgestemd:


Skin Resurfacing A.C.N.E. behandeling

Deze behandeling is gericht op het genezen van de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes. Het doel van de behandeling is om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen, namelijk:

• Verhoogde talgproductie
• Verhoorning
• Aanwezigheid van de acne-bacterie
• Ontstekingen


Skin Resurfacing A.G.E. Behandeling

Deze behandeling is een anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren zoals o.a:

• Rimpels rond de ogen, mond, hals en het decolleté
• Doffe en matte huid
• Pigmentveranderingen
• Oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes


Skin Resurfacing M.E.L.A. Behandeling

Deze behandeling met een intensieve peeling is gericht op het reduceren van:

• Pigmentophopingen
• Ouderdomsvlekken

Dit gebeurt doordat de tijdens de behandeling de activiteit van het tyrosinase-enzym wordt verminderd terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve tweeledige werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.


Skin Resurfacing C.R. Behandeling

Behandeling die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige, couperose en rosacea huid. De behandeling is gericht op:

• Het reduceren van roodheid
• Het reduceren van rosacea
• Het reduceren van ontstekingen in de huidVoor meer informatie kunt u altijd met mij contact opnemen!

GeneO+

Met het GeneO+ systeem kan ik OxyGeneo, TriPollar en Ultrasound behandelingen uitvoeren. Deze behandelingen zijn afzonderlijk of gecombineerd uit te voeren.

De GeneO+ behandeling kan geïntegreerd worden in een uitgebreide behandeling of worden uitgevoerd als snelle en aangename korte behandelsessie.


OxyGeneo behandeling

OxyGeneo is een innovatieve huid vernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 acties uitvoert:

• Exfoliatie van de bovenste huidlaag
• Insluizen van krachtige werkstoffen
• Van binnenuit verhogen van de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid


Deze exclusieve combinatie in een OxyGeneo behandeling verbetert de huidtextuur, en geeft de huid een stralende, goed verzorgde teint. Uw huid voelt direct het verschil. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseer ik een kuur van meerdere behandelingen. In kuur verband zijn problemen als fijne lijntjes en rimpels ook doeltreffend aan te pakken op langere termijn.
TriPollar behandeling

De TriPollar techniek is de meest comfortabele en effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging. TriPollar behandelingen geven direct zichtbare huid verbeterende resultaten en in kuur verband duurzame lange-termijn resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.
Met behulp van de TriPollar behandeling zijn de volgende resultaten te behalen:

• Huidverstrakking en lifting
• Rimpelreductie
• Vermindering onderkinUltrasound behandeling

De ultrasound modus brengt ultrasound golven diep in de huid. Hierdoor zijn verschillende resultaten te behalen, namelijk:

• Een verbeterde opname van actieve ingrediënten
• Een verhoging van het cel metabolisme en de microcirculatie
• Een verbetering van de vochtbalans in de huid
• Het vernauwen van poriën
• Het verminderen van couperose
• Het reduceren van wallen rondom de ogen

Voor wie zijn de GeneO+ behandeling geschikt?

Deze behandelingen zijn voor iedereen geschikt. De behandeling zal op maat gemaakt worden afhankelijk van uw wensen en de behoefte van uw huid.

Microneedling

Wat is microneedling?

Microneedling is een professionele behandeling waarbij direct zichtbare huidverjonging en collageenstimulatie wordt bereikt. Een microneedlingroller die een minimaal penetrerende werking heeft, wordt hierbij gebruikt om de huid toegankelijker te maken voor de werkstoffen.

De microneedlingroller bevat diverse kleine titanium naaldjes van 0,5 mm of 1 mm. De roller wordt geleverd in een steriele en speciale verpakking. Deze wordt voorzien van uw naam en bij mij in de praktijk bewaard. De roller gaat ongeveer 5 behandelingen mee.


Wat gebeurt er in de huid?

De naaldjes op de roller maken microscopische kleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. De kanaaltjes maken het mogelijk om werkstoffen dieper in de huid te brengen. Door de genezing van de kanaaltjes wordt de celdeling bevorderd. Hierdoor worden rimpels verminderd en de huidtextuur verbeterd.


Wat zijn de voordelen?

• Natuurlijke collageenstimulatie (huidverjonging).
• Onmiddellijk zichtbare resultaten.
• Kan worden toegepast op een dunne en gevoelige huid.
• Betere opname van uw thuisverzorgingsproducten en dus meer effectiviteit.Waarbij wordt microneedling ingezet?

• Rimpeltjes en/of fijne lijntjes.
• Zonbeschadigde huid.
• Hyperpigmentatie.
• Grove poriën en oneffen textuur.
• Oppervlakkige acne littekens. 

Contact Informatie

Behandelingen en product verkoop uitsluitend op afspraak

SANDRA COSMETICS
Bosboom Toussaintstraat 44
3141CA, Maassluis
T: 06 420 25 257

info@sandracosmetics.nl

 

Privacyverklaring